Asiakaspalvelkukokemus.fi

info@asiakaspalvelukokemus.fi

+358 40 0422802

©2019 Asiakaspalvelukokemus.fi

Ränch Markkinoinnin toteuttamat sivut.

Ota yhteyttä

Tietosuojaseloste

1. Kirjaaja


Asiakaspalvelukokemus.fi

2. Yhteyshenkilö


Matti Toivonen, matti.toivonen@asiakaspalvelukokemus.fi, 0400422802

3. Rekisterin nimi ja rekisteröidyt tiedot


Asiakaspalvelukokemus.fi:n asiakas- ja markkinointirekisteri. Ylläpidämme markkinointi- ja asiakasrekisteriä. Käsittelemme asiakkaidemme, samoin kuin potentiaalisten asiakkaidemme ja heidän edustajiensa henkilökohtaisia ​​tietoja.

4. Oikeusperusta ja henkilötietojen käyttö


Henkilötietoja käytetään asiakassuhteiden hallintaan, asiakasviestintään, markkinointiin ja kaikkien verkkosivustojemme käyttökokemuksen parantamiseen. Kohdistamme viestimme asiakkaidemme tarpeisiin.

Käsittelemme henkilökohtaisia ​​tietoja 1) asiakkaidemme kanssa tehdyn sopimuksen perusteella; 2) b2b-suoramarkkinointiin; ja 3) suostumuksen pohjalta, jonka annat meille, kun lataat sisältöä tai rekisteröidyt sisältöön verkkosivuillamme.

5. Rekisterin tietosisältö


Keräämme nimesi, puhelimesi, sähköpostiosoitteesi, osoitteesi ja muut lähettämäsi henkilökohtaiset tiedot.

Seuraavat tiedot voidaan tallentaa
• nimi, sähköpostiosoite, puhelin ja työnimike / vastuu
• yrityksen nimi, yhteystiedot ja toimiala
• tiedot asiakassuhteista ja kontakteista (esim. palvelujen osto- ja peruutustiedot, palaute ja tapahtumiimme osallistuminen)
• verkkosivuihin liittyviä tietoja Asiakaspalvelukokemus.fi:n verkkosivustoilla ja palveluissa
• kohdennettuihin markkinointitoimintoihin osallistumiseen liittyviä markkinointi- ja myynninedistämistietoja (esim. webinaareissa ja tapahtumissa)
• rekisteröidyn henkilön selaimeen lähetetyt tekniset tiedot ja evästeet sekä niihin liittyvät tiedot

6. Rekisterin tietolähteet


Nimen ja muiden yhteystietojen kerääminen perustuu asiakassuhteeseen tai yritysyhteyteen Asiakaspalvelukokemus.fi:hin. Keräämme tietoja, kun asiakkaat allekirjoittavat sopimuksia, rekisteröityvät tai käyttävät palveluitamme.

Käytämme evästeitä ja seuraamme vierailusi Asiakaspalvelukokemus.fi -sivustolle IP-osoitteesi keräys mukaan lukien. Ostamme henkilökohtaisia ​​tietoja markkinointia varten ulkoisesta rekisteristä ja keräämme henkilötietoja julkisista lähteistä.

7. Tietojen toimittaminen


Tietoja myynninedistämistarkoituksista ei luovuteta kolmansille osapuolille.

8. Tietojen siirto EU: n tai ETA: n ulkopuolelle


Voimme käyttää kolmannen osapuolen palveluntarjoajaa käsittelemään henkilökohtaisia ​​tietojasi. Näillä palveluntarjoajilla voi olla pääsy henkilötietoihisi EU: n tai ETA: n ulkopuolella, kuten Yhdysvaltojen ulkopuolella. Varmistamme tiedonsiirron asianmukaisen ja laillisen toteuttamisen henkilötietojen käsittelyä koskevan lainsäädännön mukaisesti.

Lähetämme henkilötietojasi EU: n / ETA: n ulkopuolelle vain seuraavilla laillisilla tavoilla:
• Euroopan komissio on päättänyt, että asianomaisessa isäntämaassa on varmistettu riittävä tietosuojataso.
• Olemme ottaneet käyttöön asianmukaiset suojatoimenpiteet henkilötietojesi siirtämiseksi käyttämällä Euroopan komission hyväksymiä yksityisyyden suojan vakioehtoja. Sinulla on oikeus saada kopio näistä vakiolausekkeista ottamalla meihin yhteyttä;
• tai olet antanut nimenomaisen suostumuksen henkilötietojesi siirtoon, tai henkilötietojesi siirtämiselle EU: n / ETA: n ulkopuolella on laillinen perusta, kuten Euroopan komission hyväksymä Yhdysvaltojen tietosuojakilpi.

9. Rekisterin suojaaminen ja henkilötietojen säilyttäminen


Kunnioitamme henkilötietojesi luottamuksellisuutta. Rekisteri on turvallinen ja siihen pääsevät vain Asiakaspalvelukokemus.fi:n valtuuttamat ihmiset.

Hylkäämme vanhentuneet ja tarpeettomat tiedot asianmukaisella tavalla. Säilytämme henkilökohtaisia ​​tietoja vain niin kauan kuin se on tarpeen henkilötietojen käsittelemiseksi, kuten tässä tietosuojalausunnossa on määritelty. Kirjanpitolain tai muiden sovellettavien lakien velvoitteiden vuoksi tietoja on ehkä säilytettävä pidempään kuin edellä mainittu ajanjakso.

10. Rekisteröityneen henkilön oikeudet


Sinulla on oikeus milloin tahansa vastustaa henkilötietojesi käsittelyä suoramarkkinointitarkoituksiin. Jokaisella Asiakaspalvelukokemus.fi:n lähettämällä suoralla sähköpostilla on linkki, jolla voit lopettaa suoran sähköpostin tilauksen tulevaisuudessa.

Lisäksi sinulla on milloin tahansa oikeus sovellettavan tietosuojalain mukaisesti:


• saada tietoja henkilötietojesi käsittelystä;
• käyttää henkilökohtaisia ​​tietojasi ja tarkistaa henkilötietosi, jotka meillä on sinusta;
• vaatia virheellisten ja virheellisten henkilötietojen korjaamista ja täydentämistä;
• vaatia henkilötietojesi poistamista;
• peruuttaa suostumuksesi ja vastustaa henkilötietojesi käsittelyä siltä osin kuin henkilötietojesi käsittely perustuu suostumukseen;
• vastustaa henkilötietojesi käsittelyä henkilökohtaisten olosuhteidesi perusteella siltä osin kuin henkilökohtaisia ​​tietojasi käsitellään oikeutettuna etuna;
• hankkia henkilötietosi, jotka on muotoiltu siirtämään nämä tiedot toiselle rekisterinpitäjälle, edellyttäen, että olet antanut henkilökohtaiset tiedot meille;

käsittelemme tällaisia henkilötietoja antamasi sopimuksen tai suostumuksen perusteella, ja käsittely suoritetaan automaattisesti; ja
• vaatia henkilötietojesi rajoittamista.

Saatamme pyytää sinua selventämään pyyntöäsi ja tarkistamaan henkilöllisyytesi ennen pyynnön käsittelyä. Voimme kieltää vaatimuksenne täytäntöönpanon sovellettavien lakien perusteella.

Sinulla on myös aina oikeus tehdä valitus asianmukaiselle valvontaviranomaiselle tai sen EU-valtion valvontaviranomaiselle, jossa asuin tai työpaikka sijaitsee, jos arvelet, että emme ole käsitelleet henkilötietojasi sovellettavan tietosuojan mukaisesti lainsäädäntöä.

Sinun on lähetettävä oikeuksia koskevat pyynnöt kirjallisesti tai sähköpostitse seuraaviin:

Asiakaspalvelukokemus.fi
Henkilötiedot / Matti Toivonen
matti.toivonen@asiakaspalvelukokemus.fi

Asiakaspalvelukokemus.fi vastaa pyyntöihin yhden kuukauden kuluessa, ellei ole erityisiä syitä, jotka pidentävät vastausaikaa.